Localització

La localitat de Marçà es troba situada al sud de Catalunya, prop de Tarragona i Reus, i a 3 km de Falset, la capital de la comarca del Priorat. Els dos eixos viaris que li asseguren unes bones comunicacions són la N-420 i la línia fèrria Barcelona-Reus-Móra-Saragossa-Madrid.

Per tren. L’estació de Marçà-Falset està situada a la línia Barcelona-Reus-Móra-Saragossa-Madrid. Sis trens en ambdós sentits la connecten amb Barcelona. Podeu consultar els horaris a http://www.renfe.es. Al fer la conculta escriviu Marca enlloc de Marçà sinó no trobareu cap informació.
Per carretera. Marçà està situada sobre la carretera N-420 que uneix Tarragona amb Alcolea del Pinar. Si veniu del nord a l’A7 trobareu la sortida de Reus. L’agafeu i de seguida estareu a aquesta carretera que té disseny d’autovia entre Tarragona i Reus. Solament cal seguir les indicacions de Falset, Móra, Alcanyís o Terol.

No cal entrar a Reus ja que ara la N-420 la circumvala. Un cop a Falset teniu dues opcions:
a. Seguir per la N-420 i un parell de kilòmetres més enllà trobareu l’entrada a Marçà.
b. Abans de sortir de Falset a mà esquerra trobareu un senyal que indica Marçà i tres kilòmetres de carretera local més enllà trobareu el poble.

Per avió. Marçà es troba a vora mig hora de l’aeroport de Reus. Un cop allí solament cal seguir les indicacions esmentades per a venir per carretera.


Ajuntament de Marçà - Plaça de les Arenes 1 - CP.43775
Tel.977.178.000 - Fax.977.178.432
E-m@il: aj.marca@altanet.org